Följ oss gärna i sociala medier:

Jobba hos oss

Är du intresserad av att bidra till Norrlands entreprenad- och lantbruksutveckling?
Här presenterar vi lediga tjänster hos oss.

Lediga tjänster

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan då vi alltid är på jakt efter nya kompetenta medarbetare.

Om du brinner för att göra skillnad, är kreativ, engagerad och har kompetens inom områden där du tror att du kan bidra – skicka gärna in en spontanansökan. Berätta för oss om dina färdigheter, erfarenheter och vad du tror att du kan tillföra vårt företag. Vi värdesätter mångfald och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där varje individ känner sig uppskattad och motiverad.
Vi söker en mekaniker

Är du intresserad av att bidra till Norrlands entreprenad- och lantbruksutveckling? Har du erfarenhet av attskruva i tunga maskiner samt trivs i en miljö fylld med högteknologiskamaskiner och produkter? Vi söker nu en tekniker! Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.

‍Information om tjänsten
Norrmaskiner är certificierad återförsäljare av John Deeres produkter i Sverige, vilka är kända för bland annat sina högteknologiska maskiner och dessgoda kvalité. På verkstadsavdelningen blir du en del av ett tight och sammansvetsat team!

Arbetsuppgifter
I rollen som mekaniker hos oss arbetar du med service, felsökning och montering av traktorer, lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och grönytemaskiner och ute på fältet. Du kommer attarbeta främst med John Deeres maskiner och redskap, vilka är marknadsledande inom lantbruksmaskiner i Sverige. I början av din anställning kommer du att få en bra introduktion med utbildning i produkterna. Dina kunder är både företag och privatpersoner.

I arbetet ingår bland annat:
• Service, felsökning och reparationer
• Kontakt med kunder
I arbetet förekommer det även reparationer ute i fält, där majoriteten är resor över dagen.

Vi söker dig som:
Har B-kort och erfarenhet av att skruva i tunga maskiner.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av branschen, men det är inget krav för tjänsten. Som person är du tekniskt intresserad och driven. Du är självgående och hittar egna lösningar på problem. Vidare är du serviceinriktad och kommunikativ då arbetet innefattar samverkan med både kollegor och kunder.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå, Skellefteå eller Umeå
URVAL: Sker löpande

Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner.

Vi är ett företag med stora framtidsplaner och en marknadsledande projektportfölj med bland annat John Deere, Avant och Kramer. Vi står för både försäljning och service och omsätter ca 210 miljoner. De är ca 50 medarbetare som utgår från kontoren i Umeå, Skellefteå och Luleå. Vi vill förse norra Sverige med det mesta av det bästa inom maskiner och redskap. Välkommen till din starkaste maskinpartner!

Ansökningar och frågor om tjänsten hanteras av Henrik Lavin

Henrik Lavin
070-589 11 85

Välkommen att skicka in en ansökan via vårt formulär

Har du funderingar eller frågor om våra tjänster så kontakta Henrik Lavin

Henrik Lavin
070-589 11 85
henrik@norrmaskiner.se

  Lite snack,
  mycket verkstad

  Vår serviceorganisation finns på plats för att säkerställa bästa service till alla kunder varje gång.
  Till verkstaden

  Begagnade maskiner

  Vårt sortiment sträcker sig från traktorer och skördetröskor till grävare och lastare, alla noggrant utvalda och inspekterade för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder.
  Se våra begagnade maskiner

  Reservdelar till fordon och redskap

  Din reservdelsbutik med många fördelar. Vi säljer endast originaldelar ger ”som ny” prestanda
  Reservdelar
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram